BUZĂU: ELEVII AU „RATAT” ANUL ACESTA LAPTELE ȘI CORNUL

0
831

A fost un an ratat în privința derulării la Buzău a programului „Laptele și cornul” însă autoritățile județene promit că la începerea anului școlar viitor, aceste produse nu vor mai lipsi de pe băncile elevilor și preșcolarilor care provin din familii fără posibilități materiale. Astăzi, într-o ședință extraordinară,  Consiliul Județean a adoptat un proiect privind organizarea licitației de atribuire a serviciului de livrare a laptelui și cornului în școlile din județ.

În județul Buzău, programul „Laptele și cornul” nu a putut fi derulat întrucât unele modificări legislative apărute pe parcurus au întârziat finalizarea procedurilor pentru desfășurarea acestui program.  Mai exact, consiliile județene, cele se gestionează programul, au fost obligate să consulte primăriile de comune, orașe și municipii dacă se pot ocupa de distribuirea laptelui, cornului și a fructelor în școli.

Noul contract cu firma care va livra lapte și corn în școli se va derula pe o perioadă de 2 ani, motiv pentru care nu mai este necesară organziarea unei noi licitații înainte de începeera următorului an școlar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =