AMENAJĂRI PRINTRE PICĂTURI

0
779
Foto: Arhivă

Amenajarea spațiilor verzi și a parcurilor din Rm. Sărat se face printre picăturile de ploaie. Dacă anul trecut, în această perioadă lucrările de înfrumusețare a spațiilor verzi erau în toi, acum, vremea capricioasă a dat peste cap planurile Administrației Domeniului Public.

La începutul primăverii, angajații Administrației Domeniului Public Rm. Sărat au demarat ample lucrări în parcuri, în sensurile giratorii și în zona centrală a orașului. Acum, multe dintre lucrările de amenajare a spațiilor verzi bat pasul pe loc din cauza vremii capricioase.

Administrația Domeniului Public Rm. Sărat așteaptă solicitări și propuneri din partea cetățenilor privind amenajarea spațiilor verzi sau dotarea anumitor zone cu mobilier urban. Din păcate, multe propuneri nu pot fi puse în aplicare din cauza conflictelor apărute între vecini. Dacă unii locatari solicită amplasarea unor bănci în fața blocurilor, alții se opun cu vehemență unor astfel de demersuri.

Reprezentanții Administrației Domeniului Public Rm. Sărat recomanda cetățenilor să păstreze curățenia în oraș, iar dacă observă anumite nereguli să le sesizeze imediat la sediul unității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 58 = 65