VEȘTI BUNE PENTRU AGRICULTORI! CREȘTE SUBVENȚIA LA USTUROI

0
782

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat astăzi, la Botoșani, ca actul normativ care prevede acordarea unui sprijin financiar pentru susţinerea producţiei de usturoi va fi modificat, astfel încât cuantumul ajutorului de stat să se majoreze.

Potrivit lui Daea, valoarea subvenţiei va creşte de la 1.000 de euro la hectar, cât a fost stabilit iniţial, la 3.000 de euro la hectar.

Ministrul Agriculturii a participat, astăzi, la Târgul expoziţional de ovine, pielicele Karakul, bovine, plante tehnice şi produse tradiţionale, organizat în cadrul Staţiunii de Cercetare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi. Evenimentul este organizat împreună cu Asociaţia Moldoovis, Asociaţia Cultivatorilor de Cereale şi Plante Tehnice, Asociaţia Crescătorilor de Taurine din judeţul Botoşani, Asociaţia Produs din Botoşani, Consiliul Judeţean Botoşani, în parteneriat cu Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Botoşani, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale şi Prefectura Botoşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 66 = 76