MAȘINĂ MISTUITĂ DE FLĂCĂRI ÎN CÂTEVA MINUTE

0
710
Foto: Arhivă

O mașină a fost mistuită de flăcări în doar câteva minute! S-a întâmplat astăzi în zori, pe bulevardul Stadionului din municipiul Buzău, chiar în fața Spitalului Județean. Incendiul a fost stins de către un echipaj al ISU Buzău. Mașina era împrumutată de un tânăr de la o rudă și nu avea asigurare Casco.

 

Mai mulți tineri au tras o sperietură zdravănă, astăzi dimineață, la scurt timp după ce au plecat cu mașina din curtea Spitalului Județean Buzău. Autoturismul a luat foc din senin iar șoferul și pasagerii au oprit pentru a interveni cu stingătoare. Nu au mai putut face altceva decât să privească cum mașina se transformă într-o torță.

Tinerii din mașină au sunat la pompieri însă până la sosirea echipajelor flăcările au mistuit rapid întreaga mașină. Mai mulți locatari au ieșit din case după ce cauciucurile mașinii au explodat din cauza căldurii.

Pentru mai multă siguranță, curioșii strânși pe trotuarul dinspre spital au fost îndepărtați de pompieri și jandarmi. Mașina era împrumutată de șofer de la o rudă și nu avea asigurare Casco.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

42 + = 50