CUM SCĂPĂM DE MAHMUREALĂ?

0
743

La petreceri sau de sărbători există tendința de a se exagera cu consumul de alcool, iar a doua zi starea generală să fie una nu tocmai plăcută.  Pentru a scăpa de starea de rău de după o noapte de pomină, ai nevoie de o bună hidratare și de mai multe legume și fructe.

Dormi mai mult

Ai nevoie să-și refaci bateriile după o noapte albă. Dacă te deranjează lumina zilei, poți trage draperiile și ai putea să îți pui o mască pe ochi pentru a nu pătrunde lumina și pentru a te putea odihni.

Hidratează-te

Corpul s-a deshidratat și are nevoie de un consum ridicat de apă pentru a-și reveni, deci bea multă apă. Organismul este făcut din 90% apă, iar după o petrecere prelungită nivelul de apă din corp poate să scadă.

Bea ceaiuri din plante medicinale

După o noapte lungă, pentru a se pune pe picioare, ai nevoie de detoxificare. Poți face acest lucru cu ajutorul ceaiurilor din plante, precum mușețel, mentă sau fenicul. Este bine să consumi aceste lichide, deoarece calmează stomacul și îl relaxează. De asemenea, reduc durerile de cap și sunt de ajutor și în caz de indigestie.

Ieși la o plimbare și fă mișcare

Puțin sport în casă sau o plimbare poate face corpul să elimine toxinele prin transpirație. De asemenea, exercițiile fizice ușoare vor ajuta să crească nivelul de oxigen la nivelul creierului.

Mănâncă salate de fructe sau de legume

Este recomandat ca după un consum ridicat de alcool să mănânci multe fructe și legume, deoarece băuturile alcoolizate reduc nivelul de vitamine și minerale din corp, iar organismul, pentru a funcționa la nivel optim, are nevoie de substanțe hrănitoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 50 = 55