CARAVANĂ UMANITARĂ OFF-ROAD

0
823

Sărbătorile creştine sunt momentele în care, dincolo de toate, ne aducem aminte tot mai mult de suferinţa şi nevoile celor din jur. O comunitate de oameni cu suflet mare din țară, membri ai unui club de offroad,  şi-au folosit pasiunea şi caii putere din dotare pentru a aduce un zâmbet nevoiaşilor din cătunele greu accesibile din zona de munte a județului Buzău. Acţiunea lor are deja o tradiţie de 10 ani.

Din supermarketul plin cu bunătăți până pe mesele nevoiaşilor din satele izolate aflate în Munţii Buzăului e cale lungă. Însă acum, cei cu posibilităţi reduse din cătunele pierdute au tot ce le trebuie pentru masa de Paşte. Responsabili sunt 120 de oameni de bine care şi-au pus pasiunea – condusul mașinilor off-road – în slujba misiunii umanitare. Cu 50 de maşini de teren, ei au dus zilele trecute oamenilor din munți peste 70 de tone de alimente. Participanţii la caravană au parcurs cătun după cătun şi au călcat pragurile sătenilor.

În acest an, caravana s-a întins pe durata a două zile şi a acoperit zeci de kilometri de drumuri greu practicabile din zona de munte a județului Buzău.

Acţiunea caritabilă oganizată de clubul de offroad GTC Motorsport se desfăşoară deja de 10 ani în preajma sărbătorilor pascale și cele de Crăciun și Anul Nou.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =