BUZĂU: A MURIT INTOXICAT CU FUM, ÎN SĂPTĂMÂNA PATIMILOR

0
737
Foto:Arhivă

Tragedie astăzi dimineață într-un bloc de pe Bulevardul Unirii din municipiul Buzău. Un bărbat și-a găsit sfârșitul în urma unui incendiu izbucnit în propriul apartament. Incendiul a fost observat în jurul orei 6 dimineața, de către unul dintre locatarii Blocului 16 de pe bulevardul Unirii Sud, care a anunțat la 112 că dintr-un apartament de la etajul 8 iese fum dens.

Pompierii s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o autoscară metalică. După ce au intrat în apartament, pompierii au constatat că locuința este inundată cu fum dens și gaze toxice și au descoperit în dreptul băii o victimă: un bărbat de aproximativ 45 de ani.

Victima a fost preluată de paramedicii SMURD, care au făcut manevre de resuscitare, însă încercările de a-l readuce la viață au fost zadarnice, acesta murind intoxicat cu fum. Bărbatul lucra ca agent de pază la o societate comercială din Buzău. După ce ieșea din tură, acesta obișnuia să vină să se odihnească în apartamentul de pe bulevardul Unirii, el locuind alături de soție la țară.  Este și motivul pentru carea, inițial, vecinii le-au declarat pompierilor că apartamentul din care ieșea fum dens este gol. Din primele cercetări reiese că focul a fost cauzat de o țigară lăsată nesupravegheată. Poliția a deschis o anchetă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 44 = 51