MĂSURI SPECIALE PE STRĂZI, DE SĂRBĂTORILE PASCALE

0
747

Polițiștii din Rm Sărat iau măsuri speciale înainte de Paște. In perioada urmatoare, orașul va fi împânzit de agenți de la Biroul Rutier care vor monitoriza fiecare mișcare a șoferilor indisciplinați. Rutieristii vor fi cu ochii si pe pietonii si biciclistii care vor incalca regulile de circulatie.

Se apropie Paștele, iar aglomerația și traficul de pe strazi devin sufocante și la Rm Sărat. Pentru prevenirea unor evenimente rutiere nedorite şi asigurarea fluenţei traficului, polițiștii Biroului Rutier din Rm. Sarat le recomandă șoferilor să conducă prudent şi să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile agenților rutieri. Sfidarea indicatoarelor rutiere, lipsa centurii de siguranță și convorbirile telefonice la volan vor fi sancționate pe loc de politisti.

Și pietonii trebuie să aibă mare grijă când circulă pe străzi în această perioadă. Politistii le reamintesc un set de de reguli prin care pot evita implicarea în accidente de circulaţie.

De asemenea, politistii le recomanda parintilor sa-i supravegheze cu mare atentie pe cei mici, care trebuie sa se joace doar in locuri special amenajate.

Traversările neregulamentare şi neacordarea de prioritate pietonilor reprezinta principalele cauze ale producerii accidentelor de circulaţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 20 = 27