BUZĂU:TAXA DE PARCARE ALUNGĂ CLIENȚII

0
976

Plătesc mai mult pentru o tarabă, de la 1 ianuarie, însă numărul clienților a scăzut în ultima perioadă. Este nemulțumirea tarabagiilor din Piața centrală din Buzău, care spun că de când Primăria a impus taxă de parcare în zona pieței, mulți dintre buzoieni au ales să se aprovizioneze cu legume și fructe de la marketuri de cartier sau la supermarketurile din mall-uri.

Comercianţii din Piața centrală din municipiul Buzău acuză Primăria că le-a alungat clienții de când a impus în zonă taxă de parcare. Ei spun că deși sunt nevoiţi să plătească mai mult pentru închirierea unei tarabe, numărul cumpărătorilor a scăzut în ultima perioadă. Chiria unei tarabe costă acum aproape 400 de lei pe lună, cu 18 lei mai mult ca anul trecut.

Piețarii spun că vânzările au scăzut în utima perioadă, deoarece unii dintre buzoieni preferă să se aprovizioneze cu legume și fructe din supermarketuri.

Primăria Buzău a majorat tarifele pentru parcările cu plată din municipiu, pentru a descuraja accesul cu mașina în zona centrală a orașului. De exemplu, o jumătate de oră de staționare în zona Pieței Centrale costă 3 lei, o oră 5 lei, iar pentru 2 ore, șoferii vor plăti nu mai puțin de 12 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 87 = 90