STUDENȚI IMPLICAȚI ÎN VIAȚA ORAȘULUI

0
779

Râmnicu Sărat ar putea deveni primul oraș din țară care își va aduce studenții acasă și îi va implica activ în viața comunitățiii. Este ceea ce își propune un nou proiect cu fonduri europene “LIGA STUDENȚILOR RÂMNICENI” care va fi implementat în perioada următoare. Astfel, timp de un an, o sută de studenți din Rm Sărat se vor întâlni acasă, în cadrul unor ședințe de lucru în care vor gândi măsuri pentru dezvoltarea orașului.   

În municipiul Rm. Sărat va fi implementat nou proiect cu finanțare europeană destinat tinerilor. Este vorba despre proiectul “LIGA STUDENȚILOR RÂMNICENI – Lideri prin Solidaritate”, aprobat recent în cadrul Proiectelor Corpului European de Solidaritate. Scopul proiectului este de a-i aduce pe studenți acasă și de a-i implica activ în viața comunității locale.

Prin acest proiect, timp de un an, o sută de studenți din Rm Sărat se vor întâlni acasă, în cadrul unor ședințe de lucru în care vor gândi măsuri pentru dezvoltarea orașului Astfel, Râmnicu Sărat ar putea deveni primul oraș din țară care își va implica studenții în viața comunității.  

Valoarea proiectului “LIGA STUDENȚILOR RÂMNICENI”, finanțat de Uniunea Europeană, este de peste 6800 euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 72 = 74