MOARTE MISTERIOASĂ A AFACERISTULUI AUSTRIAC

0
1049

Apar noi informaţii în cazul sinuciderii milionarului austriac, găsit spânzurat de podul de la Mărăcineni, luni seară. Soţia acestuia, Geanina Heinz, crede că o depresie declanşată după moartea primei soţii l-a împins pe Rudolf să-şi ia viaţa. Pe biletul de adio, lăsat pe pod, el a scris în germană mesajul: „Am decis să-mi închei viaţa. Asta e decizia mea.” Înaintea acestui gest, bărbatul își dorea, totuși, un copil cu actuala soție. Recent, el făcuse o operație în Germania pentru a redeveni fertil. Austriacul, prosper om de afaceri, avea o fată de 23 de ani din prima căsătorie.

Sinuciderea afaceristului austriac pe podul de la Mărăcineni a îngrozit comunitatea in care se stabilise cuplul. Geanina si Rudolf Heinz s-au casatorit civil la primaria din comuna Maracineni, acolo unde cei doi isi cumparasera o vilă. Pareau fericiti atunci când au spus DA in fata ofiterului de stare civila.

Geanina si Rudolf locuiau mai mult la Viena, de unde barbatul de 48 de ani isi coordona afacerile in imobiliare si fabrica de cabluri electrice deschisa in Cehia. Veneau câteva luni pe an la vila din România, din satul Potoceni, atunci când doreau sa scape de agitatia capitalei austriece. Păreau o familie fericita si fara grija zilei de mâine, spun vecinii care au apucat sa-i cunoasca pe cei doi.

Nimic nu prevestea tragedia care avea sa se abata asupra familiei Heinz la nici jumatate de an de la cununia civila. Geanina si Rudolf, ea de 25 de ani, iar el de 48 de ani, aveau programata nunta in vara acestui an. Nimeni nu-si poate explica de ce barbatul a ales sa-si incheie socotelile cu viata, spânzurându-se cu o funie de podul de la Maracineni.

Printre documentele lăsate de austriac pe pasarela podului de la Mărăcineni a fost găsită o notiţă scrisă, în limba germană, cu mesajul: „Am decis să-mi închei viaţa. Asta e decizia mea.” Geanina spune că soțul ei a trecut printr-o mare dramă, după ce prima lui soţie a decedat în 2016 de cancer pulmonar.

Poliția a anunțat deja Ambasada Austriei la București iar rudele austriacului urmează să vină acum în România pentru a ridica trupul neînsuflețit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 71 = 78