MARȘ PENTRU VIAȚĂ

0
734

Zeci de persoane au participat sâmbătă la Rm Sărat la “Marșul pentru viață “, eveniment național organizat pentru al cincilea an consecutiv, prin care este celebrată nașterea copiilor și familia. Ediția din acest an s-a desfășurat sub genericul “Unic din prima secundă”, iar, la nivel local, manifestarea a fost organizată de Asociația “Unitate în valori”.

Proiectul național de conștientizare și atitudine civică “Marșul pentru viață “ a avut loc sâmbătă, pentru al cincilea an consecutiv, și la Rm Sărat. Inițiativă a organizațiilor Pro- Vită, evenimentul este cea mai importantă manifestare națională, prin care este celebrată naștere copiilor și familia.

Evenimentul nu s-a dorit un manifest împotriva avortului, ci o acțiune de conștientizare și atitudine civică.

Marșul pentru viață s-a bucurat și de sprijinul și binecuvântarea Bisericii Ortodoxe Române.

La eveniment au participat reprezentanți ai comunității, preoți, elevi și dascăli. Zeci de tineri au afișat bannere cu mesajele „Fiecare viață este un dar „ , „Pro Vita” sau „Lumina din lumină”:

Marșul pentru viață s-a organizat simultan în peste 500 de orașe din România și Republica Moldova, iar acțiuni asemănătoare au avut loc recent și în alte țări ale lumii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =