Mihaela Leica în numele „Ursitoarelor Fermecate” , despre miile de petreceri la care au urat de bine celor mai frumoși bebeluși: ”Chiar putem spune că fiecare botez este unic!”

0
2351

Nu există tânără mămică să nu fi auzit despre ele, nu există copil să nu fi fost ursit cu multă iubire și nu sunt botezuri mai frumoase decât cele în care zânele amestecă puțin din realitate, mit și magie pentru a prevesti viața micuților proaspăt creștinați. Urările de bine ale ursitoarelor pătrund în sufletul părinților, le încântă inimile și transpun petrecerile în povești cu prinți, prințese și zâne. Cum sunt realizate textele, cu ce fel de emoții le primesc părinții la petrecerile micuților și cu ce amintiri rămân de la fiecare botez în parte, aflați într-un interviu acordat de Mihaela Leica în numele grupului.

Alina Răducan: Imediat ce află vestea cea mare, viitoarele mămici visează la botezul copilului, iar voi întregiți atmosfera unei petreceri de neuitat. Ce reprezintă ursitul la botez?

Mihaela Leica: Ursitul la botez, din punctul nostru de vedere, reprezintă un moment de poveste în care părinții și nașii trăiesc emoții la intensitate maximă. Este un moment de poveste menit să sublinieze cât de mult contează minunea din brațele lor.

A.R.: Cum stabiliți textele? Sunt standard, sau personalizate în funcție de fiecare familie în parte?

M.L.: Textul este făcut să intre în inimile oamenilor, fiind în același timp și diferit! Chiar putem spune că fiecare botez este unic!

A.R.: Voi sunteți, nu trei, ci patru ursitoare fermecate. Să ne temem de ursitoarea cea rea?
M.L.: Ursitoarea cea rea vine în completarea celor bune, fiind extrem de talentată! Reușește de fiecare dată sa aducă lacrimi de bucurie în ochii celor ursiți!

A.R.: Cu ce amintiri frumoase ați rămas după atâtea petreceri reușite?
M.L.: Mii de bebeluși! Nu ne vine a crede! Am rămas în amintirea lor, în pozele lor, în filmarea lor! Nu putem descrie sentimentul! Ne simțim extrem de iubite și le mulțumim părinților și nașilor pentru asta!

A.R.: Acum să ne furnizați cea mai importantă informație pentru mămici. Cum vă pot găsi și cu cât timp înainte ar trebui să facă programările?

M.L.: Ne puteți contacta după ce puiuțul iubit vine pe lume, la nr. de telefon 0763 859 580! Ne pare rău că nu putem ajunge să ursim toți bebelușii la care suntem invitate, însă mămicile ne cunosc și știu că facem tot posibilul! Pupici cu sclipici! Ursitoare Fermecate.

Alina Răducan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =