BUZĂU: VICEPRIMARUL NEDER LĂSAT ȘI FĂRĂ BIROU

0
826

Tensiunile dintre primarul municipiului Constantin Toma și viceprimarul Andrei Neder au căpătat tente comice în ultimele zile. După ce marți dimineață s-a trezit că nu mai poate folosi mașina de serviciu și șoferul, ieri, la dispoziția edilului, viceprimarul Neder a fost mutat disciplinar într-un birou întunecos, fără secretară. Viceprimarul a apucat totuși să-și strângă obiectele personale și să le mute în  noul spațiu.

Toată furia primarului Toma la adresa lui Andrei Neder are și o justificare: viceprirmarul ar fi criticat prin conferințe de presă și la televiziune proiectele municipalității. Primarul zice despre subalternul său că nu e doar leneș, ci mai spune și prostii.

Tensiunile dintre viceprimarul municipiului Buzău, Andrei Neder, reprezentant al ALDE, și edilul Constantin Toma, de la PSD, sunt mai vechi. Nu este pentru prima oară când viceprimarul este acuzat de șeful său că doarme în birou, în loc să-și vadă de sarcinile primite.

După ce s-a ales cu interdicția de a mai folosi mașina de serviciu, viceprimarul ALDE a hotărât ca de acum înainte să se deplaseze numai pe jos, între serviciu și domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 51 = 57