BUZĂU: LIBERALII BUZOIENI VOR VOTA ÎNLOCUIREA LUI NEDER

0
1123

Liberalii buzoieni sunt de acord cu înlocuirea viceprimarului Andrei Neder, însă se vor abține de la vot în cazul oricărei alte propuneri. Anunțul a afost făcut astăzi de către liderul PNL Buzău, Cristinel Romanescu, în contextul scandalului dintre primarul PSD, C-tin Toma, și viceprimarul ALDE, Andrei Neder. De asemenea, liberalii buzoieni precizează că nu vor propune un candidat propriu pentru funcția de viceprimar.

În contextul conflictului acut dintre primarul PSD, C-tin Toma, și viceprimarul ALDE, Andrei Neder, liderul PNL Buzău,  Cristinel Romanescu, a precizat, astăzi, că liberalii vor fi de acord cu înlocuirea lui Neder din funcția de viceprimar în cazul unei propuneri în acest sens în Consiliul Local Buzău. Romanescu a precizat însă că reprezentanții PNL din Consiliu se vor abține dacă se va propune la vot un nou viceprimar.

Liberalii buzoieni mai spun că nu vor propune un candidat propriu pentru funcția de viceprimar. Pentru impunerea unui vicepirmar PSD în cazul înlocuirii lui Andre Neder din funcție, social-democrații buzoieni mai au nevoie de un singur vot. Acesta ar putea veni din partea consilierului PSRO Viorel Ion, care, în ultimele ședințe, a votat alături de social-democrați în cazul unor proiecte propuse spre aprobare de către edilul C-tin Toma. Printre favoriții primarului Toma pentru fotoliul de viceprimar sunt Daniel Lambru, directorul Căminului pentru persoanele fără adăpost din Buzău, și Vasile Murguleț, fost inginer militar de telecomunicații.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + = 24