MIRELA SARES, FLORAR DECORATOR CU VIZIUNI MODERNE: ”LÂNGĂ UN CADOU UN ARANJAMENT FLORAL VA FACE DIFERENȚA!”

0
5858

Ceea ce a pornit de la o afacere cu lavandă, s-a transformat într-o pasiune, dar și într-o soluție pentru bărbații aflați în căutarea cadoului perfect. Care sunt cele mai noi tendințe în materie de decorațiuni florale, ce sunt trandafirii de săpun realizați exclusiv pentru decor, care sunt avantajele acestora și cum puteți impresiona anul aceasta de 8 martie, aflați dintr-un interviu acordat de Mirela Sares, pentru newss.ro

Buchete din flori de săpun cu aspect real și parfum suav sunt ideile de cadouri pe care ni le propune

Alina Răducan: Cum a pornit această pasiune?

Mirela Sares: Pasiunea pentru flori a pornit în urmă cu 5 ani când am plantat 25 arii cu lavandă în județul Brăila. Deoarece la momentul respectiv nu aveam piață de desfacere a trebuit să ne ocupăm de ea și să o promovăm, deopotrivă. Ceea ce a pornit ca o necesitate s-a dezvoltat ulterior așa că am luat decizia de a  face un curs calificat de decorațiuni-florist. Acesta a fost deosebit de important pentru depinderea tehnicilor, combinarea culorilor, dar și pentru a mă perfecționa în acest domeniu al decorațiunilor.

A.R.: Ce calități sunt necesare pentru a realiza aranjamente florale?

M.S.: În primul rând îți trebuie răbdare și încredere în sine. Apoi meticulozitatea este deosebit de importantă.  Bineînțeles ca în orice domeniu rezultatele sunt mai bune dacă îți place ceea ce faci și vrei în permanență să îți iasă aranjamente din ce în ce mai frumoase. Este drept ca la început mi s-a părut greu, dar pe parcurs a început să-mi placă din ce in ce mai mult

A.R.: Care sunt tendințele în materie de cadouri anul acesta?

M.S.: Referitor la cadouri, oamenii sunt deschiși la tot ce este nou, iar un lucru este sigur, florile nu vor lipsi niciodată! Întotdeauna lângă un cadou un aranjament floral va face diferența!

A.R.: Aranjamentele florale cu care ați atras atenția la standul special pentru luna martie a fost cu trandafiri de săpun. Care sunt avantajele acestora?

M.S.: Sunt oameni care apreciază mai mult florile de săpun sau pe cele artificiale, deoarece acestea se păstrează mai mult timp. Florile de săpun sunt ușor parfumate, rezistă atât la căldură, cât și la frig. Există și un dezavantaj al acestora și anume că nu trebuie să ia contact cu apa, deoarece se topesc. Florile comercializate de noi sunt doar de decor.

A.R.: Cum vă pot găsi cei interesați?

M.S.: Cei interesați ne pot găsi pe pagina de Facebook: Flori de săpun, sau pe profilul personal: Sares Mirela. Acestea sunt cele două modalități prin care cei interesați  pot vedea mai multe modele. De asemenea ne pot găsi și în incinta Aurora Mall Buzău.

Alina Răducan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 3 =