CAMPANIE DE STERILIZARE A CÂINILOR MAIDANEZI

0
1004

În ultimii ani, Primăria Rm. Sărat a acordat o atenție deosebită înmulțirii necontrolate a câinilor maidanezi, derulând mai multe campanii de informare a cetățenilor și acțiuni de sterilizare a patrupedelor. De asemenea, autoritățile locale au făcut eforturi importante pentru modernizarea padocului de animale din incinta Administrației Domeniului Public din Rm. Sărat.

În cadrul campaniei derulate in aceste zile  de ADP împreună cu  o fundație din Germania pot fi sterilizate 1000 de patrupede.

Reprezentanții Primăriei Rm Sărat reamintesc că posesorii de animale sunt obligați de lege să-și sterilizeze câinii și pisicile. Organizatorii campaniei atrag atenţia că sterilizarea este recomandată pentru o viaţă mai lungă şi mai sănătoasă a animalului, dar și pentru a evita înmulțirea necontrolată a patrupedelor.

În ultimii ani, la Rm. Sărat numărul maidanezilor s-a redus simțitor. Autoritățile spun că abandonul de animale pe străzile orașului provine atât din iresponsabilitatea proprietarilor, cât şi din înmulţirea patrupedelor pe care le au în posesie, întrucât acestea nu sunt sterilizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 24 = 26