PRAHOVA: UCISĂ DE FIUL ADOPTIV AL PREOTULUI

0
838

S-au petrecut scene cumplite în localitatea prahoveană din Lipănești. O femeie de 65 de ani a fost ucisă cu peste 20 de lovituri de cuțit, iar apoi a fost incendiată. Deși pompierii au găsit trupul carbonizat într-una dintre încăperi, la necropsie,  medicii legiști au descoperit pe trupul femeii plăgi produse cu un cuțit,  dar și cu un alt obiect ascuțit. Tânărul suspectat de crimă este chiar fiul înfiat de preotul din localitate. El și victima erau vecini. Nu se știe însă ce l-a împins la oribilul gest. Vecinii vorbesc despre fapul ca el consuma substanțe interzise, dar și anturajul a contribuit foarte mult la acest deznodământ înfiorător.

Individul de 21 de ani a fost audiat şi şi-a recunoscut fapta în fața procurorilor. Oamenii din sat spun că ar fi avut şi complici.

Anchetatorii au refăcut ulterior filmul crimei. Femeia de 65 de ani ar fi fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit chiar în camera în care ulterior cineva a provocat incendiul. Mai mult,  ea ar fi donat bisericii un teren pe care îl deținea. Ancheta este însă abia la început.

Surse din anchetă au dezvăluit că tânărul ar fi fost condamnat, în urmă cu un an, la închisoare cu suspendare pentru o tâlhărie comisă în Ploiești. Procurorii îl cercetează acum pentru omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 19 = 21