REUNIUNE LA NIVEL EUROPEAN, ÎN PREMIERĂ LA BUZĂU

0
725

Timp de două zile, municipiul Buzău va fi, în premieră, gazda unui important eveniment internațional la care vor lua parte înalți responsabili ai Uniunii Europene pe probleme de comerț. Pe 30 și 31 mai, nu mai puțin de 85 de comisari europeni, miniștri, oameni de afaceri și alți înalți demnitari europeni vor discuta la Buzău chestiuni privind echilibrarea deciziilor comerciale la nivelul Uniunii Europene. În timpul șederii la Buzău, oficialii europeni vor vizita cele mai importante obiective turistice din județ.

Până pe 31 iunie 2019, România deține președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. În acest context, țara noastră va fi gazda mai multor întâlniri unde se vor lua decizii importante la nivel comunitar. O asemenea reunine va avea loc, în zilele de 30 și 31 mai, în municipiul Buzău, în organizarea Consiliului Județean Buzău.

Peste exact patru luni, nu mai puțin de 85 de oficiali europeni vor discuta, la Buzău, chestiuni privind echilibrarea deciziilor.

În timpul șederii la Buzău, oficialii europeni vor vizita colecțiile  Muzeului Județean de Istorie Buzău. Totodată, însoțiți de 20 de elevi buzoieni buni cunoscători de limba engleză și franceză, oaspeții din străinătate vor avea posibilitatea să admire cele mai importante obiective turistice din județ.

Leonard Bunilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =