ȘOFERUL CARE A UCIS DOI OAMENI A FOST REȚINUT

0
874

Soferul vinovat de tragedia de la Constanta a fost retinut si dus in arestul politiei. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Accidentul s-a petrecut pe DN22 Constanța-Tulcea,  ieri, la ora 6 dimineaţa,  cand un BMW SUV, cu număr de Constanța a ratat o curba si a patruns pe contrasens. Autoturismul Dacia Logan pe care l-a ciocnit violent, n-a avut nicio sansa, iar doi tineri de 18 ani aflati inauntru au murit pe loc. Cand pompierii de la descarcerare au ajuns la locului accidentului, au gasit o imagine de cosmar. Doua masini zaceau rasturnate pe camp, iar una dintre ele era de nerecunsocut. Prinsese inauntru doi tineri care nu mai dadeau niciun semn de viata.

Soferul care a produs accidentul a fost retinut si dus in arestul politiei. Acesta avea o alcoolemie de 0,61 miligrame per litru alcool în aerul expirat. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Ofiterii de la Rutiera au deschis un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + = 13