Serviciul de Ambulanță Buzău a primit 7 autospeciale noi-nouțe cu dotări de ultimă generație

0
839

Serviciul de Ambulanță Buzău s-a înnoit! La finele anului 2018, Ambulanța a primit 7 autospeciale noi-nouțe cu dotări de ultimă generație. Alte 14 ambulanțe, care vor putea interveni în zone greu accesibile, vor fi achiziționate în următoarele luni.

Cele 7ambulanțe tip B 4×2, primite recent de Serviciul Județean de Ambulanță Buzău au dotări de ultimă generație. În prezent, în parcul auto al Serviciul de Ambulanță Buzău se mai află ambulanțe, care au mii de kilometrii parcurși și vor fi trecute în rezervă. Alte 14 ambulanțe, care vor putea interveni în zone greu accesibile, vor fi achiziționate în următoarele luni.

Primul lot de ambulanţe noi a fost livrat de Ministerul Sănătății, în toată țara, la finele anului trecut. Serviciile județene de urgenţă au primit  300 de ambulanţe de urgenţă de tip B 4×2, urmând ca alte 120 de ambulanțe de tip B 4×4 să fie livrate până în primăvară. Autospecialele au fost achiziţionate prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, pentru îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie la urgenţele medicale, derulat de Guvernul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =