BACĂU: O fetiţă în vârstă de 4 ani a decedat, iar fratele acesteia, de 3 ani, se află în comă, după ce s-au jucat în locuinţă cu chibriturile

0
874

O fetiţă în vârstă de 4 ani a decedat, iar fratele acesteia, de 3 ani, se află în comă, după ce s-au jucat în locuinţă cu chibriturile, au aprins salteaua patului şi s-au intoxicat cu fum. Tragedia s-a produs aseară într-un bloc din municipiul Bacău. La eveniment s-a intervenit cu 23 pompieri, 2 autospeciale şi echipajul SMURD.

Evenimentul s-a produs aseară, în garsoniera în care locuiau cei mici cu părinţii, situată la demisolul unui bloc cu două etaje de pe strada Cuza Vodă, din municipiul Bacău. Cei doi copii se aflau în camera garsonierei, iar mama acestora, cu un alt copil de 3 luni, era în bucătărie. Cei doi minori, de 3 ani şi 4 ani, erau singuri în dormitor, s-au jucat cu chibriturile şi au dat foc la pat. Salteaua, care nu s-a aprins, a degajat mult fum și imediat s-a dat alarma. Bebelușul de 3 luni a fost evacuat din primele momente, iar cei doi copii au fost găsiţi inconştienţi de echipele de salvare și predate medicilor de la SMURD.

Din păcate, la spital, fetiţa a făcut stop cardio-respirator şi a decedat. Băieţelul este în stare comatoasă, instabilă, situație în care nu a putut fi transportat la o clinică de specialitate din Iaşi.

ISU Bacău a intervenit la eveniment cu 23 pompieri, 2 autospeciale şi echipajul SMURD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 82 = 92