Un bărbat din Iaşi a sunat la numărul unic de urgenţă 112, unde a anunțat că se simte foarte rău pentru că este frig în casă şi nu are bani de lemne

0
900

Un bărbat din Iaşi a sunat la numărul unic de urgenţă 112, unde a anunțat că se simte foarte rău pentru că este frig în casă şi nu are bani de lemne. El a fost adus la spital pentru evaluare și tratament însă , din păcate, va fi nevoit să se întoarcă acasă, tot în frig.

Cu ochii în lacrimi, bărbatul, în vârstă de 63 de ani , care munceşte pentru 500 de lei pe lună şi are o soţie pensionată pe caz de boală, a povestit că s-a îmbolnăvit din cauza frigului din casă, pentru că nu are bani de lemne. Bărbatul a precizat că a mai cerut nişte placaje unor vecini pentru a face un foc în casă, însă acestea s-au terminat în scurt timp, iar frigul a pus din nou stăpânire pe locuinţă. Când n-a mai putut a sunat la 112 și a anunțat că se simte rău din cauza temperaturilor foarte mici din locuință. El a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Iași și transportat la spital.

Din nefericire, domnul Petru, după ce a fost tratat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Iaşi, a fost nevoit să se întoarcă acasă, tot la frig. Și mai îngrijorător este că acesta nu este singurul caz, pentru că sute de persoane suferă din cauza frigului din locuințe, în perioada iernii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =