Accident violent de circulație, pe DN2-E85

0
832

Accident violent de circulație, ieri seară, pe șoseaua europeană 85, la ieșirea din localitatea buzoiană Poșta Câlnău. Un șofer de 21 de ani, din Vrancea, a fost grav rănit după ce a intrat frontal cu autoturismul într-un camion care venea de la Ploiești și se îndrepta spre Moldova. Traficul a fost restricționat pe un sens mai bine de o oră.

Tânărul șofer a pierdut controlul direcției și după ce a intrat în derapaj și a ajuns cu mașina direct într-un camion care circula regulamentar. Impactul a fost atât de violent încât motorul autovehiculului a fost aruncat la peste 50 de metri pe câmp, împreună cu mai multe componente ale mașinii. Tot pe carosabil s-au împrăștiat și câteva zeci de bidoane cu vin roșu care se aflau în mașina grav avariată. Nici autotrenul condus de un ploieștean de 44 de ani nu a mai putut pleca de la locul accidentului, întrucât a suferit avarii majore la o roată și la sistemul de direcție.

Rănitul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență Buzău. El a suferit multiple traumatisme în urma impactului violent. Poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =