UTILAJ DE DESZĂPEZIRE, FĂCUT SCRUM

0
1052

Un utilaj de dezapezire de la Direcția Regională de Drumuri Constanța s-a făcut scrum în această dimineață pe autostrada A2. Din fericire nu au existat victime, șoferul reușind să se dea jos înainte ca focul să curprinda întreg utilajul, iar incendiul a fost stins de pompieri în aproximativ 30 de minute.

Incendiul a avut loc la km 199 pe sensul spre Constanța. Mașina de deszăpezire patrula pe autostrada A2 București-Constanța, în momentul în care a luat foc și împrăștia material antiderapant. Șoferul a reușit să coboare înainte ca mașina de mare tonaj să ia foc. Tot el a sunat la 112 și o autospecială de stingere de mare capacitate de la detașamentul de pompieri din Medgidia, cu 6 pompieri, s-a depasat imediat la fața locului. Au reușit să lichideze incendiul în aproximativ 30 de minute, însă din păcate utilajul a ars în totalitate.

În județul Constanța a început să ningă de câteva ore, iar carosabilul este acoperit cu un strat subțire de zăpadă. Pompierii militari vor trebui acum să afle de la ce a pornit incendiul, însă, cel mai probabil, a fost vorba e un scurt circuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =