PROPUNERI DE MINIȘTRI INTERIMARI

0
845

Rovana Plumb și Eugen Teodorovici au fost propuși interimari la ministerele Tranporturi și Dezvoltare Regională. Nominalizarea acestora vine după ce, președintele Klaus Iohannis a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, că va refuza propunerile deja făcute pentru cele două ministere, respectiv Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis astăzi preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de desemnare a miniştrilor interimari pentru portofoliile Transporturilor şi Dezvoltării Regionale, Rovana Plumb şi Eugen Teodorovici. Șefa executivului a subliniat că în acest fel se asigură continuitatea activităţii în cele două domenii, portofolii cheie pentru derularea unor proiecte importante de investiţii. Nominalizările vin după ce, vineri, președintele Klaus Iohannis a anunțat că va refuza propunerile înaintate anterior, respectiv Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici. În acest sens, Guvernul încă așteaptă o motivare, pe care de altfel, șeful statului a spus că o va da la mijlocul acestei săptămâni.

Tot vineri , Iohannis a semnat decretele pentru constatarea vacanţei portofoliilor de la Ministerele Dezvoltării şi Transporturilor. Pe 22 noiembrie, Lucian Şova a demisionat de la Ministerul Transporturilor, iar pe 26 noiembrie a demisionat şi Paul Stănescu de la Ministerul Dezvoltării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 1 =