Distracție terminată la Urgențe, de Anul Nou. Câți buzoieni au ajuns la spital în ultimele zile

0
868

Sute de buzoieni au avut nevoie de îngrijiri medicale la trecerea în noul an. Cei mai mulți au sunat la Ambulanța sau au mers la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, după ce au consumat în exces mâncăruri grase sau au consumat alcool. Anul acesta, petardele au făcut victime la Buzău câteva persoane, printre care și copii, având nevoie de îngrijiri medicale.

Revelionul dar și primele zile din 2019 nu au fost o perioadă de tihnă pentru angajații de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. În mare parte, buzoienii care au avut nevoie de îngrijiri medicale au acuzat diferite afecțiuni cardiace, fie stări de disconfort provocate de alimente și alcool în exces. La Buzău, petardele au făcut victime și în acest an, câteva persoane având nevoie de îngrijiri medicale după petrecerea de Revelion.

Și în acest weekend, mai urmează încă două zile de sărbătoare: Botezul Domnului, sau Boboteaza, pe 6 ianuarie, alături de ziua Sfântului Ioan Botezătorul, prăznuită pe 7 ianuarie, care marchează sfârşitul sărbătorilor de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =