DRAMĂ TERIBILĂ PENTRU O FAMILIE DIN RÂMNICU SĂRAT ÎN PRAG DE ANUL NOU

0
2291

Dramă teribilă pentru o familie din Râmnicu Sărat în prag de Anul Nou. Un bărbat de 64 de ani și-a găsit sfârșitul după ce a fost lovit de o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 34 de ani din județul Vrancea. În urma accidentului traficul pe strada Focșani din Râmnicu Sărat a fost deviat pe rute ocolitoare mai bine de o oră.

Nenorocirea s-a produs sâmbătă seară pe strada Focșani segment al Drumului European 85 care traversează municipiul Rm Sărat. Bărbatul de 64 de ani și-a găsit sfârșitul aproape de casa în care locuia după ce a fost lovit de o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 34 de ani din județul Vrancea. Un echipaj de la ambulanță a încercat să-l resusciteze însă eforturile cadrelor medicale au fost în zadar. Cei care l-au cunoscut pe bărbatul de 64 de ani sunt împietriți de durere.

Pe timpul cercetărilor, polițiștii au blocat o parte din strada Focșani, iar traficul rutier a fost deviat pe rute ocolitoare. Trupul bărbatului a fost transporat la serviciul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 58 = 60