MIC DEJUN CU… MOȘ CRĂCIUN

0
946

 

Ce poate fi mai minunat ca înainte de sărbători să iei micul dejun chiar cu… Moș Crăciun. De o astfel de surpriză au avut astăzi parte copiii care au venit de dimineaţă la Muzeul Județean Buzău. Cei mici au primit daruri, s-au putut fotografia cu Moșul și au asistat la un spectacol pus în scena special pentru eii. Evenimentul este organizat, pentru al doilea an la rând, de Muzeul Județean și Teatrul „George Ciprian” din Buzău.

A fost bucurie mare, astăzi, pentru sute de copii din Buzău. Moşul s-a trezit cu noaptea-n cap pentru a servi micul dejun împreuna cu cei mici. Bătrânul cu barbă albă a ascultat dorințele prichideilor şi le-a promis cadouri, dar numai dacă au ascultat de părinți.

Micuții i-au mulțumit Moșului pentru daruri apoi i-au cântat colinde de Crăciun.

Copiii au reuşit să se fotografieze cu Moș Crăciun. După ce au primit daruri, micuții au asistat la un spectacol pus în scena special pentru ei.

Cei mici au primit în dar şi bilete gratuite pentru a face un tur al expozițiilor găzduite de Muzeul Județean Buzău. Evenimentul „Mic dejun cu Moș Crăciun” este organizat de Consiliul Județean Buzău, prin Muzeul Județean și Teatrul George Ciprian”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 3 =