Noi tensiuni în PSD au ieșit la iveală după încheierea ședinței Comitetului Executiv al partidului

0
917

 

Vicepreședintele PSD Marian Oprișan ar fi susținut un discurs acid la adresa unor lideri de filială, printre care fostul premier Mihai Tudose și deputatul Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău. Potrivit deputatului de Buzău, Oprișan le-ar fi reproșat acestora o apropiere față de președintele Iohannis. În replică, Ciolacu spune că Oprișan este invidios că PSD are scor electoral mai bun la Buzău, decât în Vrancea, județ condus de baronul PSD.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, ședința Comitetului Executiv de luni a PSD nu a fost deloc calma. Punctul culminant l-a constituit o dispută între Marian Oprișan, Mihai Tudose și Marcel Ciolacu. Potrivit acestora, Marian Oprișan le-a reproșat lui Tudose și Ciolacu o apropiere față de președintele Klaus Iohannis.
Liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu a recunoscut, la finalul ședinței Comitetului Executiv al partidului, că a existat o dispută între el Marian Oprișan. El a mai spus că Oprișan „are invidie pe județul Buzău pentru că are un scor electoral mai bun” decât Vrancea.
Întrebat dacă există posibilitatea să voteze alături de opoziție legile importante, inclusiv o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, deputatul de Buzău a negat.
Marian Oprișan, președintele Consiliului Judeţean Vrancea, este unul dintre susținătorii președintelui PSD, Liviu Dragnea, în timp ce Marcel Ciolacu și Mihai Tudose s-au aflat printre parlamentarii care, în urmă cu trei luni, i-au cerut în mod public demisia președintelui PSD, alături de alți importanți lideri social democrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 24 = 31