HOȚI ACROBAȚI, REȚINUȚI!

0
921

Mai mulţi indivizi, cu vârste cuprinse între 27 şi 44 de ani, au fost prinşi în flagrant,pe șoseaua europeană 85, care leagă Capitală de Moldova, în timp ce furau dintr-un TIR aflat în mers bunuri de zeci de mii de euro. Încă de la plecarea din Capitală, polițiștii erau pe urmele suspecților iar aceștia au fost opriți și reținuți pe șoseaua de centură a municipiului Buzău.

Imaginile surprinse de camera video montată pe autocamion arată cum la aproape 100 km pe oră, fără să se gândească la pericol, unul dintre suspecţi iese pe capota autoturismului şi se apropie de TIR. Luni noapte, indivizii au şi reuşit să fure în acest mod zeci de laptopuri şi electrocasnice. Furtul s-a petrecut în jurul orei 22 iar autorii, spun anchetatorii, sunt şapte indivizi, cu vârste cuprinse între 27 şi 44 de ani, care au urmărit un camion care plecase din Bucureşti şi se îndrepta către Chişinău. Două autoturisme şi o dubiţă au participat la jaf, fiecare cu un rol bine stabilit dinainte. Una dintre maşini se poziţiona în faţa camionului ca să îi faciliteze celui din spate furtul. Cei șapte bărbați, din județele Ilfov și Ialomița, au fost prinşi însă pe şoseaua de centură a municipiului Buzău şi conduși la sediul poliției Ilfov, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. Suspecții de află în atenția Poliției din Ilfov încă din luna august iar prejudiciul se ridică la valoare de 50.000 de euro.
Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru stabilirea întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =