Colectare selectivă, şi la bloc

0
1022

 

Operatorul de salubritate RER SUD va asigura, la Rm Sărat, aceleași condiții de colectare separată a deșeurilor și locatarilor de la bloc. Măsură va fi pusă în practică la doar câteva luni de la implementarea colectării selective a deșeurilor pentru utilizatorii casnici din municipiu.

Locatarii celor 25 de asociații de proprietari din Râmnicu Sărat au beneficiat și până acum de condiții pentru colectarea separată a deşeurilor, întrucât toate platformele din municipiu au fost dotate cu containere galbene destinate ambalajelor reciclabile. Până în luna noiembrie, locuitorii din blocuri trebuiau să pună însă ambalajele reciclabile în saci proprii, achiziționați de fiecare familie în parte. Pentru a eficientiza sistemul de colectare selectivă, operatorul de salubritate RER SUD va asigura și pentru locuitorii de la bloc saci galbeni.

Așadar până la sărbătorile de iarnă toți cei peste 11.000 de râmniceni care locuiesc la bloc, vor beneficia de toate condițiile necesare colectării selective a deșeurilor, în acest fel făcându-se un pas important către un trai civilizat. Demersul RER SUD trebuie însă sprijinit de locatari, în sensul respectării indicațiilor de pe sacul galben.

Autorităţile din Rm Sărat sunt mulţumite de rezultatele colectării selective la nivelul municipiului. În luna octombrie s-au strâns 20 de tone de deşeuri reciclabile, iar în noiembrie 25 de tone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 3 =