BUZĂU: “CENTENAR DE POVESTE” pentru zeci de copii din centrele de plasament

0
1164

 

Au dansat, au cântat şi au încântat. Este vorba despre zeci de copii din centrele de plasament din judeţul Buzău care astăzi au strălucit în lumina reflectoarelor pe scena Consiliului Judeţean. Spectacolul micuţilor, intitulat “Centenar de poveste”, a fost dedicat împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire.

Copiii din centrele de plasament din judeţul Buzău au strălucit astăzi pe scena Consiliului Judeţean. Micuţii au fost protagoniştii unor momente artistice de excepţie, realizate cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire. Organizat în preajma sărbătorilor, spectacolul “Centenar de poveste” a însemnat în primul rând emoţie şi bucurie.

Preţ de câteva ore, micuţii au avut ocazia de a ieşi din umbră şi de a păşi în faţa cortinei, în lumina reflectoarelor. Eticheta de „copil orfan” a fost dată la o parte, fiind înlocuită de titlul de artist. Iar scenă a prins viaţă prin momente de dans, teatru, muzică, şi poezie.

Cu emoţii, în culise, dar şi cu inerente stângacii pe scenă, pustii au reuşit să smulgă ropote de aplauze şi să impresioneze până la lacrimi audienţa. Trist este însă că din public au lipsit cei mai importanţi spectatori – părinţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =