INVITAŢIE LA CINEMA

0
1238

Noi surprize pentru cinefili la sălile de Cinema 3D din cadrul Centrului Cultural “Ion Besoiu” din Sibiu. Şi în săptămâna 7-13 decembrie spectatotii pot urmări producţii de calitate precum ”Mortal Engines- Mașinării infernale“, “Robin Hood”, sau “Bohemian Rhapsody”. Copii au şi ei parte de două animaţii de excepție- “The Grinch” şi “Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri”, dublate în limba română. Producţiile vor rula în ambele săli ale cinematografului sibian.

În săptămâna 7-13 decembrie, la centrul cultural din Sibiu soseşte filmul de aventuri “Robin Hood”. Războinicul călit în luptă și comandantul său maur, Little John pornesc o revoltă îndrăzneață împotriva corupției la nivel înalt, ce are rădăcini și legături chiar și cu Coroana Angliei, într-o aventură plină de acțiune, de explozii, multe lupte, dar și mult romantism. Filmul va rula în sala nr.1, zilnic, de la 21.10!

La centrul cultural sibian va rula şi filmul “Mortal Engines”! La mii de ani după ce civilizația a fost distrusă de un eveniment cataclismic, omenirea s-a adaptat și și-a dezvoltat un nou mod de a trăi. Acum, orașe gigantice mobile cutreieră Pământul, prăduind nemilos orășelele mai mici pe tracțiune. Intraţi în aventura SF, la sala 1, zilnic, de la ora 18.15 şi în sala 2 tot zilnic, de la ora 20.30!

Şi în această săptămână puteţi urmări “Bohemian Rhapsody”, o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury. Producţia va rula, în sala 2, zilnic, de la ora 17.30!

Copiii au parte și ei de animaţii de top în cele două săli ale cinematografului 3 D din cadrul centrului “Ion Besoiu”! La Sala 1 a cinematografului va rula sâmbăta şi duminică de la 11.45 “The Grinch”, iar la sala 2, de la ora 15.00, iar animaţia “Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri” va rula sâmbătă şi duminică, de la ora 12. 30, în sala 2, iar în sala 1 sâmbătă şi duminică de la ora 14.00, iar zilnic de la ora 16.00.

Reamintim că biletele pot fi cumpărate online şi de la casieriile Centrului Cultural “Ion Besoiu” din Sibiu, ce va pune la dispoziție două săli de cinema 3D dotate cu tehnologie de ultimă generație! Programul zilnic al casieriei sălii numărul 2 este de la ora 17.00, în weekend de la 12.15, iar la sala 1 animaţia va rula zilnic începând cu ora 15.00 și sâmbătă şi duminică, de la 11. 30. Pe 7 decembrie sala 1 este închisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

73 + = 82