BUZĂU: Un tânăr a rămas fără acte și bani chiar în pragul sărbătorilor de iarnă

0
844

Tânărul și-a pierdut protofelul cu actele și 350 de euro chiar în fața pieții centrale din Buzău. Omul a tot sperat la minuni, știind că au fost și cazuri când păgubiții au recuperat sume mai mari de bani, însă până acum norocul a stat departe de el. Toată scenă a fost filmată de o cameră de supraveghere din zona pieței.

Incidentul s-a produs ieri, în zona Pieţei Centrale din municipiul Buzău. După ce a pierdut portofelul, bărbatul a sperat ca acesta va fi găsit de o persoană cu simţ civic. Din păcate, nu s-a întâmplat aşa. Păgubitul a văzut înregistrarea momentului în care obiectul a fost însușit de găsitorii lui. Aceștia s-au uitat în jur să vadă dacă sunt cumva observați, după care au băgat portofelul în buzunar și au plecat imediat.
Deși păgubitul și-a luat gândul că va putea recupera banii din portofel, el cere acum ca măcar actele să-i fie returnate.
Însușirea fără drept a bunului găsit este considerată infracțiune pedepsită chiar și cu închisoarea iar imaginile de pe cameră vor ajuta anchetatorii să dea de urma profitorilor.
În urmă cu trei săptămâni, doi copii au dat o adevărată lecție adulților după ce au găsit în Râmnicu Sărat o sacoșă cu 3.000 de lei, pe care au predat-o Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =