Acte caritabile, cu voluntarii Şcolii Gimnaziale nr.5 din Buzău

0
921

 

În săptămâna 19-23 noiembrie 2018 s-a desfășurat în unităţile de învăţământ din întreaga ţară campania socială „Săptămâna legumelor şi fructelor donate”. Activitatea face parte din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC) şi este iniţiată de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

Această acţiune desfăşurată pe 22 noiembrie a avut drept scop sensibilizarea copiilor şi adulţilor cu privire la situaţia dificilă în care se află persoanele afectate de lipsa alimentelor.

Voluntarii SNAC din cadrul Școlii Gimnaziale ”Episcop Dionisie Romano” au mobilizat elevii care au donat fructe și legume  copiilor de la Centrul Școlar de Educaţie Incluzivă din Buzău.  Strădania lor a fost încununată de succes, kilograme de fructe și legume au luat drumul centrului.

Totodată, profesorii de la Școala Gimnazială ”Episcop Dionisie Romano” au dorit să organizeze un eveniment special cu ocazia Centenarului. Cei 100 de elevi ai şcolii au oferit minunate şi emoţionante momente, ce au stârnit ropote de aplauze. Pentru marcarea celor 100 de ani de la Marea Unire, au ales ca locaţie Palatul Comunal, la spectacol participând şi primarul Constantin Toma, alături de familiile copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =