Municipiul Râmnicu Sărat cooptat în calitate de partener în proiectul „Romanian Investment Zoom”, derulat de Grupul Avangarde România

0
1293

 

Proiectul „Romanian Investment Zoom” îşi propune să medieze şi să stimuleze demararea de relaţii economice dintre companii româneşti şi firme străine. La evenimentul de ieri de la Rm Sărat au participat reprezentanţi ai Primăriei Rm Sărat, oameni de afaceri, dar şi câţiva oaspeţi de seamă în frunte cu ambasadorul statului Belarus, Andrei Grinkevich (se citeşte Grinchevici) și membrii delegației promotoare a relațiilor de cooperare dintre România, Olanda și Elveția.

Cooptarea municipiului Râmnicu Sărat în proiectul „Romanian Investment Zoom” înseamnă un prim pas în dezvoltarea relaţiilor economice dintre afacerişti autohtoni şi firme din străinătate. Primarul din Rm Sărat Sorin Cîrjan a dat asigurări că municipalitatea manifestă o reală deschidere în relația cu potențialii reprezentanți ai mediului de afaceri din alte state şi va oferi permenent sprijin pentru concretizarea unor viitoare cooperări între firmele râmnicene și cele din străinătate.

Mediul de afaceri din Râmnicu Sărat a fost reprezentat de numeroase firme care şi-au prezentat portofoliul produselor pe care le realizează şi ar putea stârni interesul companiilor străine. Întâlnirea de la sediul Primăriei a fost urmată de o vizită a oaspeţilor străini la sediul mai mult societăţi din Rm Sărat.

Municipalitatea în colaborare cu firmele din Rm Sărat va realiza în perioada următoare un portofoliu conținând date ale societăţile cu scopul de a fi înaintat ambasadelor străine, în vederea promovării oportuntăților de cooperare între mediul antreprenorial autohton și companii străine, dar și pentru realizarea efectivă a unor legături comerciale. Proiectul “Romanian Investment Zoom” îşi propune să stimuleze, cu implicarea autorităţilor locale şi a ambasadelor, dezvoltarea relaţiilor comerciale dintre companii româneşti şi firme străine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =