DESCINDERE PRINTRE INTERLOPI

0
1378

 

Descindere astazi a „mascaţilor” la palatul unui clan interlop din Buzău. Operaţiunea i-a vizat pe membrii clanului interlop Măcelaru, care, potrivit unor informatii, ar detine droguri și arme. Speriat de armata de polițiști, unul dintre interlopi a acuzat dureri în piept și a cerut să fie dus la spital.

Oamenii legii au intrat peste membrii familiei lui Liviu Andronache, zis Vanghele, liderul clanului Măcelaru, în zorii zilei. Ofiţerii au scotocit inclusiv sub parchetul din palatul aflat lângă fosta Piaţă Săracă din Buzau. Surse din rândul anchetatorilor spun că perchezițiile au vizat mai multe arme folosite la săvârşirea unor infracţiuni cu violenţă, dar şi alte probe necesare unor anchete în curs. Totodată, polițiștii au indicii că în clădire ar fi ascunse și droguri. Speriat de armata de polițiști, unul dintre membrii clanului a acuzat dureri în piept și a cerut să fie dus la spital.

Membrii clanului Măcelaru au făcut „legea” printre interlopii Buzăului, timp de aproape două decenii. Aceştia şi-au îngroşat averea, simbolizată de palatul cu turnuleţe de lângă fosta piaţă Săracă, din traficul de carne vie, căruia îi picau victime chiar şi minore.

În toamna anului 2010, capul clanului, interlopul Liviu Andronache, zis Vanghele, dar şi soţia sa, Timişoara, una dintre fiicele interlopului și alte două rude ale lui Vanghele au ajuns în faţa instanţei pentru trafic de persoane minore şi pentru proxenetism. Liderul clanului s-a ales atunci cu 7 ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 58 = 62