Poveste bolnavă de dragoste în judeţul Buzău

0
966
Incendiu Pâclele-com. Berca

 

Doi bărbaţi de 19 şi 40 de ani din comună Puieşti au fost reţinuţi, fiind acuzaţi de distrugere prin incendiere. Tânărul este bănuit că dădea foc anexelor gospodăreşti la cererea bărbatului de care era îndrăgostit.

Cei doi piromani de 19, respectiv 40 de ani au pus pe jar un sat întreg din comună Puieşti. În luna octombrie, ei au dat mai multor anexe din gospodării, iar localnicii, îngroziţi, au făcut nopţi albe de frică să nu fie următoarele victime. Fâneţe, anexe dar şi animale au fost mistuite de flăcări în incendiile provocate de cei doi bărbaţi. Tanti Niculina , o femeie de 69 de ani încă nu şi-a revenit din şoc. În miez de noapte, o vâlvătaie i-a transformat în cenuşă întreagă gospodărie.
O altă femeie trecută de 85 de ani, care abia se mai ţine pe picioare, s-a trezit şi ea fără muncă de o viaţă. Cei doi porci pe care îi crescuse cu trudă dar şi baloţi întregi de paie au fost mistuiţi de flăcări.

Surse judiciare au declarat că cei doi bărbate se aflau într-o relaţie, iar tânărul dădea foc anexelor ca să-i facă pe plac bărbatului pe care-l iubea. Înainte de comiterea faptelor, ambii bărbaţi se îmbătau, iar incendierea avea loc după ora 23, la anexe care se aflau departe de case. Apoi, cei doi mergeau la locul incendiului şi priveau. Iniţial cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore iar acum sunt cercetaţi în stare de libertate. Sătenilor nu le vină să creadă că cei doi piromani au fost lăsaţi în libertate. Oamenii spun că vor ajunge să îşi facă singuri dreptate.

Cei doi s-au ales cu dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + = 19