Incendiu la deşeurile vegetale depozitate pe un teren al Primăriei Râmnicu Sărat

0
1086
Foto: ARHIVA

 

Mult fum şi un aer irespirabil în această dimineaţă în zona unităţilor militare, de la marginea municipiului Râmnicu Sărat. 30 de pompieri cu 4 autospeciale au acţionat pe parcursul întregii nopţi pentru a lichida focul.

Mult fum înecăcios şi urât mirositor în această dimineaţă în zona unităţilor militare din Rm Sărat, după ce noaptea trecută deşeurile vegetale depozitate pe un teren apartinad Primăriei s-au aprins din cauze încă necunoscute. Din cauza incendiului, cartierul Viilor a fost acoperit de un nor gros de fum şi de un miros pătrunzător. Oamenii din zona nu au putut să mai deschidă ferestrele ori să stea afară.

Încă de noatea trecută reprezenatii Primăriei Rm Sărat au evaluat situaţia la faţa locului. Ei dau asigurări că cei vinovaţi de producerea incendiului vor fi traşi la răspundere.

După o luptă crâncenă cu focul mocnit, răspândit pe o suprafaţă destul de mare, 30 de pompierii cu 4 autospeciale au reuşit să stingă incendiul.

În zona în care a care a izbucnit focul există camere de supraveghere. Autorităţile speră că autorii incediului vor fi descoperiţi după vizionarea imaginilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =