SCANDAL ȘOCANT LA SPITAL

0
795

Imagini șocante au fost surprinse, ieri seară, pe holurile unității de primiri urgențe a Spitalului Județean din Buzău. Pe înregistrări apar bărbați și femei care se aleargă și se lovesc cu pumnii și picioarele. Incidentul s-a agravat atunci când mama unui copil a golit un spray lacrimogen printre bolnavi și angajați ai spitalului, fiind necesară evacuarea unității medicale. Atenție, urmeaza imagini cu puternic impact emoțional!!!

Altercația s-a petrecut, ieri seară, în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, unde două familii din localitatea buzoiană Costeşti au ajuns cu copiii lor la spital, după ce aceștia s-au bătut la școală. În momentul în care membrii celor două familii s-au întâlnit în holul UPU Buzău, tatăl unuia dintre copii a lovit-o pe femeia care aştepta acolo împreună cu soţul şi băiatul său. Imediat, cei doi bărbaţi au început să se bată. Între timp, femeia a scos din geantă un spray paralizant şi a pulverizat în direcţia agresorului său. Ulterior, acesta a fugit pe holurile secţiei, în timp ce femeia agresată îl urmărea pulverizând din spray.

Din cauza gazului iritant, pacienţii care aşteptau să fie consultaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe au ieşit în curtea unităţii spitaliceşti în timp ce alţi pacienţi, unii aflaţi în stare gravă, au fost duşi în alte secţii timp de o oră, cât a durat aerisirea secţiei. Cele două familii au continuat scandalul în curtea spitalului, unde au sărit la bătaie, dar au fost opriţi de personalul firmei de pază. Poliţia i-a ridicat pe scandalagii, pentru declaraţii.

Femeia va fi cercetată şi pentru folosirea fără drept a substanţelor iritante. La baza conflictului ar sta, de fapt, o altercaţie petrecută la școală între cei doi copii de clasa a 6-a. Elevii s-ar fi luat la bătaie în pauză, iar băiatul femeii ar fi fost muşcat de spate de colegul său. Ambii au ajuns apoi la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 5 =