DESCOPERIRE MACABRĂ

0
1106

O descoperire şocantă a fost făcută astăzi în Focșani. Un picior de om a fost găsit într-un canal, aflat în imediata apropiere a unității militare din localitate. Din primele cercetări s-a stabilit că piciorul a fost incendiat, iar anchetatorii iau în calcul și ipoteza unei crime.

Mirosul puternic emanat dintr-o gură de canal din Focșani i-a determinat pe oamenii din zonă să anunțe imediat autoritățile. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că nu pot ajunge în canalul respectiv, așa că au apelat la ajutorul pompierilor. Pompierii au tăiat gratiile canalului și când au intrat au făcut o descoperire macabră, au găsit un picior de om, cel mai probabil al unui bărbat . La fața locului au fost chemați și criminaliștii. S-a demarat o anchetă pentru a se stabili în ce circumstanţe a ajuns fragmentul de corp uman în canalul respectiv. Din primele date, s-a stabilit că piciorul a fost incendiat. Anchetatorii vorbesc despre posibilitatea unei crime. Descoperirea macabră a fost făcută în zona Castelul de Apă, situat la doi pași de unitatea militară din localitate. Turnul este plin de gunoaie, iar anchetatorii au solicitat o echipă de la de la Salubritate care să scoată deșeurile, astfel încât locul să poată fi cercetat.

Oamenii care locuiesc în zonă povestesc că în turn se mai adăposteau noaptea oameni ai străzii, care pătrundeau înăuntru printr-o gaură din poartă.

Sursa: Monitorul de Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =