DERBY DE BUZĂU

0
809

Liga a III-a de fotbal programează, la finalul acestei săptămâni câteva meciuri atractive. Unul dintre duelurile cele mai așteptate va avea loc sâmbătă, în Parcul Crâng, unde SCM Gloria Buzău primește replica formației CSM Rm. Sărat. Echipa gazdă este favorită, însă râmnicenii își vor vinde scump pielea!

Meciul dintre SCM Gloria Buzău – CSM Rm. Sărat va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul municipal. Intrarea spectatorilor este liberă! Cele două trupe au stări de spirit diferite: buzoienii vin după o victorie la Piatra Neamț cu care se mențin pe locul 2 în clasament, în timp ce râmnicenii ocupă poziția 11, cu 9 puncte. În cadrul aceleași etape, cu numărul 9, Metalul Buzău se va deplasa la Tg. Secuiesc unde, sâmbătă, de la ora 15.00, va avea parte de un examen dificil în compania gazdelor de la KSE.

Alte două meciuri cu implicații la vârful clasamentului se anunță la Suceava, unde Foresta, locul 7, întâlnește liderul seriei I, Oțelul Galați, și la Focșani, unde CSM 2007 primește replica celor de la Știința Miroslava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 64 = 65