BUZĂU: Incident şocant la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Un pacient al secţiei neurologie a murit, după ce s-a aruncat în cap de la primul etaj al unităţii medicale.

0
2583

Bărbatul era din comună Lopătari, avea 64 de ani și suferea de epilepsie. Fusese internat în spital din cauza unor complicaţii apărute în urma consumului exagerat de alcool. Marţi a fost internat în secția neurologie. Bărbatul dădea semne de agitaţie încă din timpul zilei de ieri şi, pentru că devenise agresiv cu personalul medical, cu acordul familiei, a fost decisă imobilizarea să la pat.

Aseară, după ora 22.00, acesta a reuşit să se dezlege. Într-un moment de neatenţie din partea angajaţilor spitalului, a mers în grupurile sanitare.
Pacientul a căzut în cap de la etajul 1 al spitalului. El a fost preluat de o ambulanţă care trecea chiar atunci prin curtea unităţii medicale şi transferat la Unitatea Primiri Urgenţe.

Conducerea Spitalului Județean Buzău a demarat o anchetă internă pentru a se constata dacă s-au respectat procedurile de lucru şi circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 7 =