Municipalitatea râmniceană va încheia un nou contract prin negociere cu un operator pentru colectarea selectivă a deșeurilor, la Râmnicu Sărat

0
954

 

Până la reluarea procedurii privind licitația pentru delegarea serviciului de salubrizare, municipalitatea râmniceană va încheia un nou contract prin negociere cu un operator. Printre multe alte aspecte, un element de noutate al contractului îl reprezintă colectarea selectivă a deșeurilor, lucru impus de normele Uniunii Europene.
Colectarea selectivă a deșeurilor se va realiza printr-un program special realizat de operatorul de salubrizare, iar pentru deșeurile care provin din construcții și cele de origine animală vor exista tarife speciale.

Vom încheia un contract prin negociere cu un operator, poate să fie și același operator, ceea ce înseamnă că în cel mult două săptămâni, vom avea un nou contract, așa cum și normele europene ne cer. Vom crește calitatea serviciilor prin componentă de deșeuri reciclabile, deșeuri vegetale. Viitorul contract ne va aduce mari beneficii. Am trecut în caietul de sarcini inlusiv partea de investiții, vor fi îngropate acele platforme de gunoi, vom scăpa de problema celor care scotocesc în gunoaie și a câinilor. Avem mare nevoie de înțelegerea râmnicenilor și sprijinul dumnealor.” susține Sorin Cîrjan, primarul municipiului Rm. Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + = 13