CLĂDIRI AFECTATE DE INCENDII

0
968
arhiva

 

O clădire de birouri din municipiul Iaşi a fost afectată de un incendiu care a izbucnit ieri după-amiază. Persoanele care se aflau la acea oră în interior s-au autoevacuat, aşa că nu au existat victime. Un alt incendiu a izbucnit azi noapte şi în Constantă pe principalul bulevard al oraşului, Tomis. Focul a pornit de la acoperişul unei case aflate în apropierea clădirii Taxelor şi Impozitelor locale şi în scurt timp s-a extins la tot acoperişul. În ambele cazuri, pompierii au acţionat pentru limitarea şi lichidarea incendiilor.

Mai multe echipe de pompieri au fost solicitate să intervină, ieri după-amiază, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o clădire de birouri din Iaşi, pe Splaiul Bahlui, în apropierea Bisericii Lipoveneşti. Incendiul a izbucnit la o anexă gospodărească şi s-a extins la faţada şi acoperişul clădirii de birouri cu trei etaje, iar persoanele din imobil s-au autoevacuat, nefiind înregistrate victime. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autoscară şi trei cisterne. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de prim ajutor.

Şi la Constanța, pe principalul bulevard al oraşului, Tomis, a izbucnitazi-noapte un puternic incendiu. Focul a pornit de la acoperişul unei case aflate în apropierea clădirii Taxelor şi Impozitelor locale şi în scurt timp s-a extins la tot acoperişul. Pompierii de la ISU Dobrogea Constanţa au adus la faţa locului trei autospeciale de stingere şi o autoscară, la eveniment fiind prezente şi două ambulanţe pregătite pentru preluarea eventualelor victime. Casa nelocuită, este de vânzare de ceva timp şi în urmă cu câteva luni a mai luat foc, foarte posibil, din cauza unor oameni ai străzii care locuiesc ilegal acolo. Au ars circa două sute de metri pătraţi din acoperiş, iar pe timpul intervenţiei pompierilor circulaţia a fost închisă pe bulevardul Tomis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =