Cătălina Moldoveanu, despre noul concept cu inovaţie şi stil marca Jardin: „Din pasiunea mea şi a prietenei mele am hotărât să dezvoltăm un business nou!”

0
1453

Silvia BUNICĂ: Cum ți-a venit ideea deschiderii unui magazin pentru evenimente, după ce ai încheiat un business cu haine și pantofi?

Cătălina Moldoveanu: Florile și decorațiunile au fost pasiunea mea dintotdeauna, chiar și în magazinul de haine aveam mereu flori și decoruri speciale. Astfel când am decis să închei acea perioada a vieții mele, alături de cea mai bună prietenă care mia devenit și asociată, Petronia Mocanu, am luat hotărârea să facem din pasiunea noastră comună un business nou, care să aducă și alte idei în domeniul organizării de evenimente pe piață din Buzău.

S.B.: Cum ai ales partenerii în acest nou concept?

C.M.: După multe luni de studiu în domeniu, am ales cei mai buni furnizori care să ne poată sprijini constant în livrarea celor mai frumoase produse și evenimente clienților noștri.

 

S.B.: Care vor fi ingredientele inaugurării locației noului magazin?

C.M.: Mergem mult pe inovație și stil, stil propriu!

S.B.: Ce gama de oferte va exista? Pe ce target? 

C.M.: Jardin va înseamna locul în care oricine va găsi cel mai frumos cadou într o combinație inedită cu flori, dar și personalul care să îi organizeze cele mai importante evenimente din viață așa încât să se poată bucura cu adevărat de moment.

S.B.:. Ce fel de tendințe ai studiat până acum că sunt în cerere și ce le recomanzi celor care îți vor oferi încrederea în organizarea celui mai importnat eveniment din viața lor?

C.M.: Tendințele merg foarte mult spre organizarea de către personal calificat a evenimentelor noastre, astfel încât alături de noi clienții noștri să își realizeze evenimentul visat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =