DOUĂ CASE DISTRUSE DE FLĂCĂRI

0
884

Două case din localitatea constănțeană 23 August au fost distruse, aseară, în urma unui incendiu. Focul a pornit la una dintre locuinţe şi s-a extins apoi și la cealaltă. Din fericire nu au existat persoane rănite, însă pagubele sunt extrem de mari. Polițiștii și pompierii fac cercetări ca să afle cauza incendiului. Una dintre ipoteze este un scurt-cirucuit la rețeaua electrică.

Pentru stingerea flăcărilor s-a acţionat cu cinci autospeciale, iar pompierii au reuşit să stingă incendiul după mai bine de patru ore.

Iniţial la locul incendiului s-au deplasat trei autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD, iar apoi în zonă au ajuns alte două autospeciale. În momentul când echipele de intervenţie au ajuns acolo, au găsit incendiul generalizat la întreg acoperişul locuinţei şi extins la acoperişul casei alăturate, pe o suprafaţă totală de 450 de metri pătraţi.

Focul a distrus prima casă, cea de la care a pornit incendiul, în proporţie de 80 la sută. La cea de-a doua locuinţă au fost distruse acoperişul şi mansarda, deterioraţi pereţii şi interiorul până la parter. Ambele case erau formate din parter, etaj şi mansardă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =