Constănțean ameninţat cu pistolul, după o şicanare în trafic!

0
960

De nervi și supărare un constănțean s-a dat jos din mașină, a scos pistolul și s-a dus la un șofer care-l șicanase în trafic. I-a pus pistolul în față amenințându-l in plină zi, iar martorii au asistat la scene de bătaie desprinse parcă din filme. Când a sosit poliția, bătaia era-n toi : oamenii legii l-au dezarmat pe pistolar, l-au încătușat și l-au dus la secție. Două victime au ajuns la spital.

Scena de cosmar s-a petrecut pe o strada din Constanta, sub ochii localnicilor iesiti la poarta. S-a auzit un scartait de roti, oamenii au auzit sunetul unei tamponari,  iar apoi cei doi soferi s-au luat la bataie. S-au spus vorbe grele, s-au impartit pumni, pietre si a curs o ploaie de lovituri. Speriati oamenii au sunat la Politie. Unul dintre batausi avea si pistolul in mana.

Norocul victimei a fost ca agresorul nu a tras cu arma,  ci a folosit-o doar ca sa loveasca cu patul ei. In incaierarea generala sotia unuia dintre soferi a lesinat cand si-a vazuit barbatul plin de sange pe spate

Acum ancheta politistilor merge pe o incadrare juridica de tip loviri si alte violente, dar este asteptat si raportul de la medicina legala. De-acolo politistii vor afla cate zile de-ngrijire medicala au nevoie cele doua victime si in functie de acestea se poate schimba si-ncadrarea juridica a faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =