“Suntem suficient de mulţi “, susține Gabriela Firea, în disputa cu Liviu Dragnea

0
915

Războiul intern din PSD ajunge la noi cote. Bătălia pentru șefia partidului se duce acum pe calculele făcute pentru numărul celor care se impart în cele două tabere. Gruparea cu cei mai mulți adepți va reuși să preia partidul.

Gabriela Firea a ieșit din nou cu declarații, precizând că semnatarii unei scrisori deschise prin care se cere „demisia imediată” a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor nu doresc destabilizarea partidului, ci continuarea proiectelor promise în campanile. Singura problemă fiind că „Dragnea a luat partidul în nume personal”, a declarat, miercuri, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD, subliniind că cei implicaţi în acest demers sunt destul de mulţi cât să conteze şi vor veni cu un mandat la şedinţa CExN de vineri, citată de Agerpres.

„Suntem suficient de mulţi preşedinţi de organizaţii judeţene, membri ai Comitetului Executiv care aderăm la principiile şi valorile exprimate în acest document, dar decizia a fost aceea ca pentru această etapă să fim cele trei persoane care să asumăm public conţinutul acestei declaraţii comune privind starea PSD “, a mai precizat Gabriela Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =